Död rymd

Isaac Clarke, ingenjör och lemlästare.

Isaac Clarke, ingenjör och lemlästare.

Den här veckan kommer sannolikt att vigas åt Dead Space. Jag har inför Dead Space 2-releasen återspelat Dead Space, och äntligen fixat en glitchig ‘Maxed Out’-trofé, äntligen skaffat mig en ‘One Gun’-trofé och saknar således bara Epic Tier 3 Engineer. Den kommer dock få vänta lite. Jag ska gräva mig igenom lite rymdlik och läsa igenom serienovellen igen (ritad av Ben Templesmith, som även ritat sköna saker som 30 Days of Night. En bra fit, med andra ord.)

Tänkte även återse Dead Space: Downfall, och om tid finnes, Dead Space: Aftermath. Och, såklart hinna dyka in ordentligt i Dead Space: Extraction och Dead Space 2. Puh. Mycket rymdlemlästande kommer det bli. 😀

Rats. Såg att fanns en, eller ett par, spelnoveller samt någon serienovell jag hade missat. Dags att börja gräva runt på internet efter butiker som har dessa. Argh.