Grattis på fyraårsdagen!

Ganska så exakt, faktiskt.

Jag vet att det varit tyst här på sistone. Så tyst så att alla tumbleweeds faktiskt flytt fältet i ren panik. Tystnaden var för mycket för även dem.

Men trots tystnaden på den utåtriktade fronten har det hänt saker bakom kulisserna. Den stackars bloggen har flyttat från en linuxmaskin till en windowsmaskin, men kör fortfarande WordPress, såklart. Vissa saker kanske ser lite annorlunda ut, då export/import av saker inte riktigt gick så smidigt som det borde (gör det någonsin?).

Jag är fortfarande lite ur fas med spelande, men det kommer nog tillbaks någon dag. Det senaste (?) jag skrev om spel var nog en krönika till Svampriket. “Den saknade spellusten”. Gå och läs den, vetja?

Då det nyligen såg ut som att bloggen skulle försvinna helt (eller ja, “lite iallafall” från nätet) tills jag i mild panik kom ihåg att jag hade åtkomst till ett par windowsmaskiner och faktiskt nog hade saknat bloggjäveln lite så kommer den här platsen överleva och vänta tills jag får för mig att börja spela och skriva om saker igen.

Det här är inte ett hejdå. Det är ett på återseende. Och ett litet livstecken från mig till er.

Gott nytt  år, hörrni.

— Fredrik

 

2 comments

 1. Välkommen!

  • Lania on February 7, 2015 at 4:33 pm

  Åh! Ursäkta att jag upptäcker detta inlägg en hel månad för sent. :O
  Men vad skönt att höra att din blogg inte har förkastats till att bli en annan trasig eller övergiven webbsida. Heja dig! På alla sätt och vis!

  Jag försöker också lägga på ett kol vad gäller bloggande och spelande och än så länge har jag inte gjort mig själv besviken. 🙂 Fast sen ska ju skolan skötas också så ja, det lär väl visa sig om jag måste dra i handbromsen.

  Kram!

Comments have been disabled.