Uppsamlingsrace, vecka 42

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

(Vecka 42, get it? Douglas Adams-citat? Ha.)

Det har varit tystare än normalt här, av ett  par anledningar. Det är vansinnigt mycket att göra på jobbet och deadlines drar sig allt närmre. Ingen stress mer än positiv sådan. Mycket att göra är bra (och kul), men det betyder mindre spelande, mindre sömn och betydligt mindre skrivande.

Det lilla jag har hunnit spela har dock varit fortsatt lidande njutande utforskande av Dark Souls och det börjar gå bra. Jag kommer skriva av mig lite mer om det när jag hinner samla ihop mina tankar.

Jag har dessutom spelat igenom ett annat spel för recension, och den kommer upp inom kort borta hos eurogamer.se. Vilket spelet är låter jag vara hemligt ett tag till. Har även hunnit doppa tårna lite i Star Ocean: First Departure till PlayStation Portable. Det verkar gulligt på något vis.

Nytt i spelsamlingen på sistone – mer Xbox 360-spel mestadels. Har passat på att fynda upp ett par juveler: Bayonetta, Blue Dragon, Condemned, Last Odyssey, Metro 2033, Ninja Blade och The Last Remnant.

Till PlayStation 2 fick det bli Galerians: Ash, ett ganska bizarrt science-fiction-survival-horror om jag inte minns helt fel. Efter idoga tips från Deadly8bitNinja på twitter fick det även bli inköp av Kings Field IV.  Provade det lite kvickt mest för att se att skivan var hel och dog mot första fienden. Underbart! Tecmos svar på Grymkäfts fällor, Trapt, införskaffades också.

Det var nog allt för mig idag. Nu ska jag börja fila på ovan nämnda recension istället, eller kanske spela lite Dark Souls till……..