Uppsamlingsrace, vecka 44

Den stora hösttystnaden har återigen drabbat bloggen. Det är lite olyckligt, men ibland finns det helt enkelt inte tid att balansera heltidsarbetande, bloggande, recenserande och sömn.

Sen sist vi pratades vid har följande hänt:

Spenderade lite tid med spindeltrikåerna på mig för att se huruvida Beenox lyckas överträffa förra årets Spider-Man – Shattered Dimensions. Svaret: Läs recensionen av Spider-Man: Edge of Time hos eurogamer.se.

Jag återupptäckte en klassisk spelformel i och med War of the Worlds (XLBA, PSN), där studion Other Ocean Interactive drar inspiration från Flashback, Another World och Prince of Persia för att tolka H.G. Wells saga om invaderande marsmänniskor. Fulla recensionen av War of the Worlds hittar ni här.

War of the Worlds blev för övrigt min tjugonde recension för Eurogamer. Tänk så fort tiden går när man har roligt. 19 av dessa har publicerats sedan mars i år.

Utöver det och Dark Souls har jag faktiskt inte hunnit spela så fasligt mycket mer. Jo, ett spel till vars recension är inlämnad, så vi får se när den postas. 😉

Spelsamlingen har utökats lite – Deadly Premonition och Alan Wake (stora, tjocka bok-liknande boxen) är införskaffade. Har fortfarande inte hunnit, orkat eller haft råd med Uncharted 3 eller något annat nytt, bortsett från Batman: Arkham City. Jag har ett antal spel som ligger på paus – vissa av dem har jag bloggat om lite här, men det ser ut som de kommer ligga i dvala ett bra tag till. Sorry för det.

Jag borde ge mig på Kings Field IV, eller fortsätta med Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call, eller fortsätta med Final Fantasy 7-genomspelningen, men tid och ork brister. Jag skyller på höst, deadlines och ett alltid växande spelberg.

Men jag kommer tillbaks. Så småningom. Stay tuned. 🙂