Helgens aktiviteter, vecka 7

Den här veckan blev det inte så fasligt mycket spelande – inte stationärt iallafall. Däremot har min nya Playstation Portable hängt med mig på tågresor, i sängen och till jobbet. Under dödtid har jag spenderat en hel del tid med Valkyria Chronicles 2 samt Shin Megami Tensei: Persona. SMT:P har jag inte helt kommit in i ännu, stör mig fortfarande en del på vissa föråldrade rpg-element såsom random battles till höger och vänster, men spelet verkar helt klart charmigt, och serien har legat i min skämshög väldigt länge.

Valkyria Chronicles 2 – är kanske halvvägs igenom spelet, och var en av de som fullkomligt älskade första spelet, och som blev smått sura när uppföljaren kom till PSP istället för PS3. Vid tillfället hade min Playstation Portable permanent gått och dött. Men, efter att ha spenderat ett tiotal timmar med uppföljaren så blir ett par saker ganska klara. Spelet passar mycket bättre i portabelt format. Kör ett uppdrag eller två, lägg undan spelet. Perfekt tempo.

Kvittot till min första PSP! (Äkta gråimport, något som Sony verkligen inte gillade just då... )

Kvittot till min första PSP! (Äkta gråimport, något som Sony verkligen inte gillade just då… )

Eventuellt blir det ett besök tillbaks till Boletaria. Fick upp ångan litegrann förra helgen och plöjde igenom ett par sekvenser förra helgen. Det var helt oplanerat. Min Knight kom vidare en bit i spelet, och ser inte alls ut som https://blog.explewd.se/2011/02/karaktarsportratt-1/ påvisar längre.

Demon's Souls

Demon’s Souls

Men, jag hade nog primärt tänkt att angripa Majin and the Forsaken Kingdom. Det ser sockersött ut.

Majin and the Forsaken Kingdom

Majin and the Forsaken Kingdom

2 comments

  • Ina on February 21, 2011 at 6:37 pm

  Mycket nyfiken på Majin och vad du kan tänkas tycka om det 😀

   • Fredrik on February 21, 2011 at 6:43 pm
    Author

   Hittills gillar jag det. Om man bortser från urusel voice-acting. Klart skön stämning, mysig grafisk stil. Lite för uppenbara influenser från både Ico och Shadow of the Colossus, men hey. Alla spel kan inte vara unika. =)

Comments have been disabled.