Helgens aktiviteter, vecka 9

Det har inte blivit, och kommer inte bli så mycket spelaktiviteter den här helgen utöver Tactics Ogre: Let us cling together som jag skall skriva recension av för eurogamer.se. Det är inte varje dag man springer på ett vackert, isometriskt strategi-RPG från ett par riktiga legender, så jag passar på att njuta så gott det går.

Att det dessutom är en skön uppdatering av ett snart 16 år gammalt spel som lade grunden till hur genren skulle utvecklas är en extra bonus.

Jag märker att jag får ta tillbaks mina tidigare ord om att spel är för enkla, för det här är fanimej allt annat än enkelt. Jag spenderar nästan lika mycket tid i menyer, fipplandes med färdigheter, utrustning och planerande som jag spenderar i strid. Helt klart intressant!

Nedan, ett par bilder från mina äventyr i spelet.

Tactics Ogre: Let us cling together

Tactics Ogre: Let us cling together

Tactics Ogre: Let us cling together

Tactics Ogre: Let us cling together

Tactics Ogre: Let us cling together

Tactics Ogre: Let us cling together

1 comment

    • Anna on March 8, 2011 at 9:43 am

    Det ska bli väldigt kul att sätta tänderna i det där spelet sen. Förmodligen det jag kör efter Mass Effect. 🙂

Comments have been disabled.