Dagens i-landsproblem: Ofärdigspelade spel.

Kära bloggen,

Jag har ett problem. Låt mig illustrera det nedan med en bild.

Aktiv skämshög

Den “Spelar spelet aktivt” delen av skämshögen

Såhär ser alltså min “aktiva” spelhög ut, bortsett från vissa digitalt nedladdade spel som inte gick att fotografera. Parasite Eve, Persona 1 och några PSN-spel ligger i den kategorin.
Jag trodde jag kunde jonglera spel ganska okej, men vissa insikter säger mig att så inte är fallet.

Från vänster till höger, i rask ordning, och med undanflykter till varför de inte spelas aktivare:

Golden Sun: Dark Dawn – den perfekta uppföljaren till två riktigt bra spel. Har dessvärre blivit liggande ett tag, och då jag plockade upp det igår så hade jag naturligtvis
glömt bort precis allt, och visste varken vem jag var, var jag var eller varför. Bra jobbat, Fredrik.

Valkyria Chronicles 2 – Ja, alltså. Det kom ett litet spel som heter Tactics Ogre ivägen. Jag vet inte riktigt var jag är i VC2, men jag tror jag börjar närma mig slutet. Ska kanske ta och spela klart det någon dag. Hm.

Majin & The Forsaken Kingdom: Ja, alltså. Det kom ett litet spel som heter Valkyria Chronicles 2 ivägen.

Mass Effect 2: Ja, alltså. Efter att jag klarat all ny DLC så blev det lite tröttsamt att göra samma saker igen som jag gjorde för inte så fasligt länge sen. Och så fanns ju Majin bara stående där.

Dead Space 2: Förvisso genomspelat en gång. Men jag vill spela igenom det fler gånger. Jag vill köra Severed. Jag borde köra Dead Space: Extraction. Men jag skyller på att jag behöver läsa Dead Space: Martyr först, samt se andra animerade filmen. ( Ja, ursäkter fungerar alltid. Särskilt dåliga sådana… )

Sly Trilogy: Men jag körde ju igenom de två första spelen i sträck, blev lite utbränd. Bara en liiiiiiiten paus nu.

Prince of Persia Trilogy: Maken till lat uppkonvertering har jag nog inte sett. Tappade suget helt. Next.

Assassins Creed: Brotherhood: Åh, ny DLC har kommit. Jag borde. Och så lite mer multiplayer. Fast det finns ju så mycket annat …

Enslaved: Jag vill spela Piggsys Perfect 10. Tro mig, jag vill. Men jag får inte köpa det. Inte i en version som fungerar ihop med mitt spel. Jag är inte helt pepp på att slänga ut mer pengar bara för att kunna spela ett DLC-paket. Fast jag borde. Men det finns ju så mycket … annat.

Borderlands: Fortfarande inte klar med Mad Moxxi-uppdragen. Inte levlat upp till 69. Jagar såvitt jag vet hjärnor just nu. I spelgenomgång 2.5, vilket gör att jag helt plötsligt får FETT med pisk, men å andra sidan hittar riktigt feta jävla vapen. Men jag har ju inte riktigt tid… Eller så. Yeah. Så var det.

Tactics Ogre: Tar en paus. 70 timmar in. Behöver något lite mer lättsmält just nu.

Demon’s Souls: Blir man någonsin färdig? Efter en längre paus från US-utgåvan dök jag tillbaks för någon månad sen. Och spelet har lockat sedan dess. Visst ska det väl gå att plocka en platinum-trophy till. Det hade sett fint ut.

Det som är ‘mest’ aktivt just nu är Dragon Age 2. Det ska jag fanimej spela igenom innan jag rör något annat spel.
Nej, just ja. Det trillade in någonting som skulle recenseras. Och så har jag ju Parasite Eve att spela på PlayStation Portable. Och snart kommer 3rd Birthday. Och sen …

 

Inte konstigt man går omkring och känner sig lite spelutbränd. För många spel, för lite tid, för många dåliga ursäkter. Vad gör man åt det här, kära bloggosfär? Var börjar jag reda upp i träsket? Vad ska jag spela först, och varför? Hur gör ni? Frågorna är många. Svaren lämnar jag upp till er, för jag vet fanimej inte. 😀

postscript: Red Dead Redemption borde kanske varit med på bild. Inte klar med “Undead Nightmare” än.

Comments have been disabled.