Helgens aktiviteter, vecka 13

Nu missade jag förvisso att uppdatera förra helgen, så jag buntar in lite av det också.

* Tomb Raider Trilogy-recension gick upp på eurogamer.se. I kort, det är en riktigt bra samling. Alla spelen håller kanske inte lika hög pussel/utforskningskvalitet, men det funkar i helhet. Hade varit lite gladare om Legend och Underworld hållt lika hög klass som Anniversary. Men man kan inte få allt.

* Golden Sun: Dark Dawn fortsätter ockupera min tid framför Nintendo DSet. Det är sådär lagom pixligt, sött och hjärndött. Ett par segment är ganska kluriga.

* Dissida 012 [duodecim] Final Fantasy ockuperar annars det mesta av min tid. Recension är på väg till eurogamer.se inom en vecka. Säger ingenting om spelet fram tills dess.

* Dragon Age 2 – äntligen slut. I normala fall hade man kanske sagt ‘dessvärre’. Att längta efter att ett spel skall ta slut är aldrig ett bra tecken. Det finns en hel del saker jag stör mig på i Dragon Age 2, och det involverar allt ifrån spelmekanik, questmekanik, karaktärer och handling. Jag behöver samla lite tankar, ord och sammanfatta det i en bloggpost. När Dragon Age: Origins tog slut startade jag direkt en ny karaktär. Så gjorde jag inte här. Jag pustade ut, glad över att spelet var över.

Snorlax Hawke

Snorlax Hawke slipper krystat leverera fler repliker nu.

I övrigt skulle jag rekommendera människor att slå ett öga eller två på Annas bloggpost om gamertyper och spelstress.

 

3 comments

  • Lania on April 3, 2011 at 9:10 pm

  Låter som att du har fått mycket gjort! 😀 Imponerande. Får se hur mycket jag kommer få gjort framöver. 😉

  Hm, tråkigt (?) att du inte gillade DA2. Jag kommer aldrig veta vad jag själv tycker för det är nog en serie jag inte kommer ta mig an. 🙂

  Tack för länken också! 😀 <3

   • Fredrik on April 3, 2011 at 11:22 pm
    Author

   Äsch. Det känns inte som enorma framsteg. Lite, små, babysteg. Men skönt att korsa av ett större spel på listan av avklarade. Nu är det bara resten också 😀

   DA2 – ja. Det är nog kanske inte så mycket för dig. Inte för mig heller, bevisligen. 🙂

  • Ina on April 4, 2011 at 4:21 pm

  Intressant om DA2, ser fram emot den längre texten om det. Yay för EG-texter. Du skriver så bra!

  Kanske skulle ge mig på Golden Sun snart… de första spelen alltså O:

Comments have been disabled.