Catherine

Så. I början av förra veckan så trillade ett väldigt annorlunda spel ner i brevlådan, importerat hela vägen från Kanada. Spelet är ‘Catherine’, det senaste spelet från Atlus Persona-team. Här nedan följer ett par bilder på innehållet i det snygga paketet.

Med i ‘Love is Over – Deluxe Edition’ följde ett örngott, modell gigantiskt. En T-Shirt modell ‘Large’ och ett par boxershorts modell ‘Large’. Förvånansvärt nog passade kläderna även mig som i normalfallet bär small i allt. Dock är det lite svårt att hitta en kudde av rätt storlek. Nåja, jag får väl använda örongottet som duk istället. Eller ett tält.

Jag avslutade redan i fredags natt den första genomspelningen på ‘Easy’ för att njuta av storyn, och är på god väg igenom varv nummer två, nu på den mer normala svårighetsgraden ‘Normal’. Inte för att den är särskilt ‘normal’. Klättersekvenserna är redan här ganska svåra, men jag måste nästan testa det på hard också, så småningom. Jag förstår varför spelet behövde patchas för att bli enklare när det först släpptes i Japan.

För mer text om spelet i sig får ni vänta och läsa det snällt och fint borta hos eurogamer.se när recensionen publiceras. Jag filar på den as we speak, och kommer hojta till när den är publicerad.

Klicka på bilderna för att se dom i större storlek.