Hej Level7-besökare

Till min stora förvåning ser jag att jag har blivit nominerad i kategorin “Årets spelblogg 2012”. Naturligtvis är det en stor ära, även om jag kanske känner att jag inte producerat särskilt mycket under 2012.

Men, för att ge er en liten “rekommenderad läsning”-lista över saker som publicerades förra året kommer här en kort länklista till de inlägg som kanske är intressantast från förra året.

“Sakaguchis förlorade resa” och “Kaim, Interrupted” – Jag gräver ner mig i två av Hironobu Sakaguchis senaste spel och tvingas förlora mina Xbox-aversioner.

Annars har jag mest skrivit om mörka själar, dogmatiska drakar, det grymt underskattade MindJack och Silent Hill.

Hoppas ni hittar någonting av nöje, läsbarhet och att ni hänger kvar ett tag. Frekvensen här är inte så hög som den borde vara, men det finns hopp om bättring. Målet för 2013 är iallafall att publicera lite oftare än en gång i kvartalet.

(Och rösta för bövelen på någon som förtjänar det. Inte på mig.)

4 comments

Skip to comment form

  • Ina on March 22, 2013 at 4:21 am

  I den där listan är det sisådär 5 stycken utöver din blogg som jag anser har där att göra öht 😀 Och då menar jag definitivt inte att din blogg placerar sig på sjätte plats 😉 Skulle jag ha brytt mig om att rösta (eller nominera för den delen) hade en röst definitivt fallit på dig. Även som skribent. Du kan förmedla en specifik känsla i dina recensioner som får mig att “känna” om spelet är något för mig eller inte. Jag vet inte vad det är men jag diggar det du gör. Kommer inte rösta, som sagt, men hoppas väl att denna kommentar väger lite tyngre än en röst ändå 🙂

  • Lania on April 18, 2013 at 3:00 pm

  Wow, grattis till nomineringen! Hoppas detta spawnar en massa nya läsare också.

   • Fredrik on April 18, 2013 at 3:01 pm
    Author

   Haha. Eftersom Level7 inte länkade de nominerade så fick jag en läsarstorm på ungefär… 3 nya besökare, tror jag. 😉

    • Lania on April 22, 2013 at 5:38 pm

    Meh, det är väl dumt att inga länkar finns med. *himla med ögonen* Men grattis till de tre nya! 🙂

Comments have been disabled.