Helgens aktiviteter, vecka 5

Som tidigare nämnt så var det tänkt att veckan skulle spenderas i rymden. Nu blev det inte riktigt så pga brist på tid, ork och andra prioriteringar (bland annat öl, Merlin säsong 3 och tågtrafik som inte fungerade). Men jag har hunnit dyka in lite mer i Dead Space 2 iallafall. Det är lite grisigare än ettan, betydligt mer stämningsfullt. Men vissa saker stör mig en smula. Det är lite för lätt att dö, och väldigt ofta för att man kanske inte alltid ser var fiendejävlarna är, eller för att man blir totalt bumrushad av fiender från alla håll och kanter. Nåja, det är väl bara att spela lite försiktigare som gäller. Jag har nog vant mig lite för mycket i hur ettan hanteras, och glömt bort precis alla lektioner som Demon’s Souls lärde mig – spring aldrig in i nya områden utan att först scouta, och med vapnen dragna. Förhoppningsvis hinner jag ta mig fram till slutet under helgen. Vi får se.

Isaac

Såhär tjusig ser Isaac ut nuförtiden. Ett par sekunder efter att bilden togs såg han inte lika tjusig ut. Det är dumt att stanna upp och posera för bild när det kommer en fiende springande mot en bakifrån. 

Plus – i fredags dök det upp ett brev, som jag först hann hämta ut igår. Det var lite kompletteringar till spelsamlingen, så nu är jag stolt ägare av Project Zero del 2 och 3, samt Persona 3 FES. Det tackar vi Ina på newgameplus för.

Project Zero komplett!

Project Zero komplett! Ja, bortsett från det japanskutgivna Wii-spelet… 

1 comment

    • Ina on February 8, 2011 at 12:37 pm

    “Det är dumt att stanna upp och posera för bild när det kommer en fiende springa mot en bakifrån.”
    Hah, sånt gör jag hela tiden 😀
    Inte speciellt smart som sagt. Speciellt inte när fienden är en Deathclaw eller Necromorph!

    Spelen gör sig bra i din hylla ^^

Comments have been disabled.