Helgens aktiviteter, vecka 8

Efter en spelmässigt ganska tom vecka, bortsett från att jag hunnit testa Dragon Age 2-demot och bygga vidare på mina karaktärer i både Valkyria Chronicles 2 och Shin Megami Tensei: Persona så börjar det bli dags att starta upp min Playstation 3 och fortsätta vårda min Majin.

Majin and the Forsaken Kingdom

Majin and the Forsaken Kingdom

Spelet är än så länge väldigt charmigt, med glada färger och käck musik. Men röstskådespelarna är katastrofala. Både Majin och alla små djur man springer på har riktigt enerverande röster och dialogalternativ. Ugh.

Spelintresset går lite på tomgång just nu, känns det som. Jag väntar mest på Dragon Age 2. Andra spel känns ganska ointressanta. Fast jag har ju alltid Xenogears till PS1/PSP att ta fatt i om det börjar klia lite för mycket i fingrarna. Och så har jag ju ett pausat Golden Sun: Dark Dawn att ta hand om. Och Mass Effect 2 borde också spelas färdigt. Och Dead Space 2 ett andra varv. Och … Och … Och …

Det var det där med tid. 😛

 

2 comments

 1. Det är rösterna som var dealbreakern för mig. Jag satt och kammade auktionssiterna efter Majin tills jag hörde min sambo spela demot. Vad i hundan tänkte dom? Våldtog Disney dom eller?

   • Fredrik on February 27, 2011 at 11:01 pm
    Author

   Rösterna är mordiskt dåliga. Tvingas jag höra Majin vråla “Tepeu did good” en gång till kommer jag bli seriöst sned.
   Plockade upp Xenogears istället. Inga jobbiga röster, och inte så farligt jobbigt med random encounters. Och en story som går ut på att döda gud. Det kan jag ställa mig bakom. ;D

Comments have been disabled.