Helgens aktiviteter, vecka 8

Efter en spelmässigt ganska tom vecka, bortsett från att jag hunnit testa Dragon Age 2-demot och bygga vidare på mina karaktärer i både Valkyria Chronicles 2 och Shin Megami Tensei: Persona så börjar det bli dags att starta upp min Playstation 3 och fortsätta vårda min Majin.

Majin and the Forsaken Kingdom

Majin and the Forsaken Kingdom

Spelet är än så länge väldigt charmigt, med glada färger och käck musik. Men röstskådespelarna är katastrofala. Både Majin och alla små djur man springer på har riktigt enerverande röster och dialogalternativ. Ugh.

Spelintresset går lite på tomgång just nu, känns det som. Jag väntar mest på Dragon Age 2. Andra spel känns ganska ointressanta. Fast jag har ju alltid Xenogears till PS1/PSP att ta fatt i om det börjar klia lite för mycket i fingrarna. Och så har jag ju ett pausat Golden Sun: Dark Dawn att ta hand om. Och Mass Effect 2 borde också spelas färdigt. Och Dead Space 2 ett andra varv. Och … Och … Och …

Det var det där med tid. 😛

 

Comments have been disabled.