April verkar gå i PlayStation Portables tecken

Åtminstone om man ser till vad jag är mest pepp på under den kommande månaden.

Aya Brea - 3rd Birthday

Aya Brea – 3rd Birthday

The 3rd Birthday.
Jag har ganska länge velat följa Ayas vidare äventyr i Parasite Eve-serien. Jag är kanske inte helt övertygad om att det här blir en klockren uppföljare, eller att det bygger vidare särskilt mycket på de första två spelen. Men det gjorde å andra sidan inte det andra spelet heller.

Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable
En spelserie som definitivt ligger högt upp i skämshögen. Jag påbörjade SMT: Persona för ett tag sedan, och det är helt klart en unik och charmig serie. Trean sägs sparka rumpa, enligt väl insatta källor.

Final Fantasy IV – Complete Collection
Hur många gånger kan man köpa en remake? Tja. Hur många gånger kan Square envisas med att ge ut nyutgåvor? I’m there.  Jag och Cecil är bundisar.

Ja, och sen kan vi väl addera Legend of Mana samt Parasite Eve 2, som borde trilla ut den här veckan på Playstation Network (US).

Så yeah. Det är väl vad jag hade tänkt pyssla med i April. 😉

 

Comments have been disabled.