Helgens aktiviteter, vecka 11

Målet kanske inte helt nått – jag hade ju tänkt att läsa en del i helgen istället för att spela.

Och visst, jag lyckades påbörja Dead Space: Martyr. Ett sextiotal sidor in, och boken verkar ganska intressant. Den agerar prequel till spelen, utspelar sig 200 år före första Dead Space. Fokuserar ganska mycket på Unitologins grundare – Altman. Tänkte försöka bli klar med den under den kommande veckan.

Annars har jag spenderat en del tid med att fösa fröken Hawke genom Dragon Age 2.
Det är väl en ganska intressant resa hittills. Lite för upprepade miljöer, och det fick mig lite smått nostalgisk till den tiden då karaktärsskapande såg ut som nedan:

Men, jag kände mig tvungen att ta ett litet sidospår.

Det finns fortfarande något magiskt över introduktionen. Frihetsgudinnan gråter vad som till synes är blod. Tidsmässigt känns det ganska aktuellt också, då det tredje (well) spelet kommer till Playstation Portable ganska snart. Med lite tur (och/eller fokus) hinner jag spela igenom första och andra spelet innan dess.

Comments have been disabled.