Uppsamlingsrace, vecka 29

Yo, bloggosfären.

Här har det varit tyst ett tag. Helt korrekt. Men samtidigt inte korrekt. Jag tog ett litet sommarlov från skrivandet, men ska ta mig i kragen och börja skriva lite mer, behöver bara komma något smart att säga, eller skriva. Det kommer, så småningom. Det är inte helt okej att det dröjer ett par veckor mellan varje inlägg.

Vad har hänt på sistone?

Jag plågade mig igenom Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2. Kika in recensionen borta på eurogamer.se. Hint: Det är inte ett särskilt bra spel.

Jag gjorde också en kort resa över till London för att spana in Goldeneye 007: Reloaded, och skrev ihop lite förhandstestintryck och en intervju med producenten. Läsvärt? Jag hoppas det. Klicka på länkarna för att läsa.

Spelande då? Sånt där som inte är förhandstester eller recensioner?

Jag körde igenom demot för Catherine (PS3). Gillade pusslandet, ser fram emot att se mer av storyn. Med lite tur trillar spelet ner i brevlådan inom kort.

Blev även klar med ett ynka spel från skrämshögen – God of War: Ghost of Sparta (PSP). Helt okej God of War-spel. Aningen för enkelt och långtråkigt. Meningslös magi, alldeles för enkelt att maxa vapnen och fortfarande ha gott om röd energi att spendera på … vad? Character art efter man klarat spelet? Fail på det, hörrni.

Näst upp blir nog faktiskt Bulletstorm. Vore dumt att riskera att bli fett med spoilad av nästa avsnitt av Spelberget. Lyckades spendera hela fem minuter i dess våld, innan jag störtsomnade. Precis så roligt var spelet. Förhoppningsvis blir det roligare. 😉

 

2 comments

  • Ina on July 22, 2011 at 11:46 pm

  “störtsomnade” <3
  Vi försöker ju faktiskt att inte spoila 😉 Men alla har ju olika syn på spoilers så det är iofs inte säkert att man inte blir spoilad. Hrm.

  Nåja. Ser fram emot att höra mer om Catherine. Do want. (men mest vill jag ha pizzakartongen… grr)

  • Lania on July 23, 2011 at 6:08 pm

  Det blir kul att du kommer skriva mer, tycker jag. 😀
  Tack för länkar, nu ska jag bege mig och läsa dina texter. Yey!

Comments have been disabled.