Nytt i spelsamlingen (Atlus-vändan fortsätter)

PSTwo

Eftersom jag ändå passade på att införskaffa en PSTwo till ett facilt pris från Webhallen (att ha i backup, utifall den gamla trotjänaren kraschar) passade jag även på att köpa följande, som Webhallen hade till riktigt bra priser ( 129 spänn stycket )

* Persona 4
* Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga
* Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2

Shin Megami

Shin Megami

Mycket Atlus, med andra ord. Och så trillade Xenoblade Chronicles till Wii ned i brevlådan. Det skall recenseras för eurogamer.se

Xenoblade Chronicles

5 comments

Skip to comment form

  • Lania on August 17, 2011 at 11:51 pm

  Ännu mer nytt! Och vi fick Xenoblade på samma dag. Aw.
  Är riktigt glad för din skull att du också får recensera det. 🙂 Det känns som en bra deal för Eurogamer, om du hittar kärleken till genren igen vill säga. 😉
  Men du ligger ju före mig, god dammit! >_< Oh well. Gött att du till slut fick ditt paket. Webhallen brukar vara att lita på. ^^

   • Fredrik on August 17, 2011 at 11:56 pm
    Author

   Mer nytt indeed!

   Inga ord om Xenoblade, som lovat. Inte mer än att det är ett JRPGspel som har grafik och ljud. Det går att kontrollera med en handkontroll. Figurer rör sig på skärmen. Man slåss lite då och då.

   Är mycket nyfiken på att ta en närmre till på Shin Megami (icke-Persona-spelen) vid snaraste tillfälle. Nom nom nom.

 1. Heh, det är sådana där inköp som kan bli jobbiga tidstekniskt. Så tre Shin Megami-spel på en gång, vad är det? 200-300h spelande?

  Annars är Shin Megami en serie som står på min “måste testas på någon gång”-lista. Men det är just tidsproblemet som gör att jag aldrig får tummen ur och alltid prioriterar annat.

   • Fredrik on August 22, 2011 at 2:38 am
    Author

   Åh, jag vågar inte ens tänka på det. Jag har spelat Persona 1 litegrann på PlayStation Portable och har nog klockat in runt 80 timmar, utan att till synes ha kommit särskilt långt.

   Jag tror iofs att Digital Devil Saga-spelen är lite kortare och mer linjära, men Persona-spelen ska tydligen vara riktigt långa om man så vill.

   Jag sitter i samma sits som dig, de har hamnat i “jag måste testa någon gång”, och nu blev det så att det fanns lägen och möjligheter att införskaffa spelen. När jag kommer hinna spela är en helt annan fråga. 😀

  • Krille on August 23, 2011 at 10:42 pm

  Riktigt bra spel, bra där *klappar på huvudet*

Comments have been disabled.