En helt annan skämshög

Det finns en nackdel med att vara en inbiten spelare. Andra kultur/underhållningsformer kan hamna i skymundan. I mitt fall oftast böcker. Istället för att läsa böcker när jag pendlar så har jag med mig en Nintendo DS, en PlayStation Portable eller sitter och lyssnar på podcasts. Eller arbetar på laptopen.

Och när jag är hemma, ja, då sitter jag framför datorn, tevespelen eller annat.

Skämshögen av böcker, delar av.

Skämshögen av böcker, delar av.

Nu är det här bara en bild av den mest nyinköpta hyllraden böcker. Tematiskt är det väl mestadels spelrelaterade böcker, bortsett från Pratchett och Richard Morgan. Det skulle stått en “Glasshouse” av Charles Stross också, men den var en katt snäll nog att slå ner i ett vattenfyllt badkar.

Målsättningen för helgen är att plöja igenom minst en av ovanstående. Frågan är bara var jag ska börja.
Rand känns för tjock. Mass Effect behöver läsas i rätt sekvens. Richard Morgan är förvisso tuff, men är jag på humör för militärisk scifi? Pratchett-humor?

Äh. Jag tar nog och spelar lite istället.

 

 

Comments have been disabled.